VOZÁK, T. Návrh marketingové strategie pro zvýšení využití výrobního zařízení ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.

Posudky

Posudek vedoucího

Chlebovský, Vít

Cílem práce byl návrh marketingové strategie pro zvýšení využití zakoupené výrobní technologie ve vybraném podniku. Cíl práce považuji za splněný. Návrhy vycházejí z pečlivě zpracovaných analýz a výzkumu, závěry z analýz jsou formulovány dobře a systematicky. Návrhy jsou rozděleny dle zvolených segmentů - primárně pro B2B a B2C trh, jsou zasazeny do časového rámce a doplněny o základní ekonomické zhodnocení. Práce je na dobré odborné i formální úrovni, doporučuji ji k obhajobě. Otázka k obhajobě: Bude podnik vaše návrhy realizovat?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů C
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Havíř, David

Práce je postavena na odborných zdrojích, dále na analýze výborně využívající adekvátních metod. Jednotlivé části práce jsou zpracovány velmi důkladně. Návrhy lze považovat za přínosné a naplňující stanovený cíl. Z práce je evidentní zodpovědný přístup autora k řešení zvoleného problému.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B Práce velmi dobře naplňuje stanovený cíl.
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A Zvolený postup řešení je logický, práce výborně využívá metod, které jsou pro tento typ práce zcela adekvátní.
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B Obsah teoretické části vytváří východiska pro zpracování analýz a výsledky analýz jsou dále využity pro návrh doporučení.
Praktická využitelnost výsledků B Návrhy vycházejí z poznatků jednotlivých analýz, přičemž zpracování je důkladné. Výsledky lze na základě poskytnutých informací považovat za přínosné.
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B Práce má odpovídající délku, vhodnou a jasnou strukturu, použitá terminologie i odborná jazyková úroveň je adekvátní.
Práce s informačními zdroji A Práce vychází z odborných zdrojů, se kterými je pracováno adekvátně.
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 142426