HLADIŠ, L. Uplatnění statistických metod při zpracování dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.

Posudky

Posudek vedoucího

Doubravský, Karel

Otázka k obhajobě: 1. Ve Vaší práci předpokládáte, že výrobního porcesu je centrován. Existuje způsob, jak tuto centrovanost výrobního procesu ověřit?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu A
Iniciativa a samostatnost při zpracování C
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C
Splnění cíle a rozsahu zadání A
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Ing.Churý Tomáš

Navrhovaná známka
B

eVSKP id 52532