BĚLEHRÁDKOVÁ, V. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Práce je zpracována standardním způsobem. Diplomantka pracovala iniciativně a samostatně. Doplňující otázka: Co považujete za kritický faktor úspěchu vašeho podnikání?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | B | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | C | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | C | ||
Praktická využitelnost výsledků | C | ||
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji, včetně citací | B |
Diplomová práce je, podle mého názoru, kvalitní symbiózou teorie a praxe a na základě jejího návrhu ji považuji za prakticky využitelnou. Rovněž pozitivně hodnotím precizní zpracování výkazu zisku a ztráty, rozvahy a přehledu o peněžních tocích. Domnívám se, že práce mohla být obohacena návrhem nájemní smlouvy, která představuje vzhledem k charakteru podnikání v pronajatých prostorách klíčový smluvní dokument.
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Splnění stanovených cílů | A | ||
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod | A | ||
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry | B | ||
Praktická využitelnost výsledků | A | ||
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň | B | ||
Práce s informačními zdroji | A |
eVSKP id 63463