BĚLEHRÁDKOVÁ, V. Podnikatelský plán pro založení cukrárny [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Práce je zpracována standardním způsobem. Diplomantka pracovala iniciativně a samostatně. Doplňující otázka: Co považujete za kritický faktor úspěchu vašeho podnikání?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů B
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod C
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry C
Praktická využitelnost výsledků C
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Posudek oponenta

Vladík, Aleš

Diplomová práce je, podle mého názoru, kvalitní symbiózou teorie a praxe a na základě jejího návrhu ji považuji za prakticky využitelnou. Rovněž pozitivně hodnotím precizní zpracování výkazu zisku a ztráty, rozvahy a přehledu o peněžních tocích. Domnívám se, že práce mohla být obohacena návrhem nájemní smlouvy, která představuje vzhledem k charakteru podnikání v pronajatých prostorách klíčový smluvní dokument.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků A
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji A
Navrhovaná známka
A

Otázky

eVSKP id 63463