FÁRKOVÁ, M. Podnikatelský plán pro založení živnosti v oblasti výroby a prodeje cukrářských výrobků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Diplomantka pracovala samostatně a iniciativně. Práce je precizně propracovaná a celkově je na velmi dobré úrovni. Doplňující otázka: Vzhledem ke komplexnosti návrhu sestávajícího z výrobny, prodejny a doplňujícího prodeje v pojízdném stánku, je realizace plánu dosti finančně nákladná. Kdyby jste byla nucena projekt realizovat v omezení verzi, na kterou část a proč by jste se zaměřila?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Uspořádání práce, formální náležitosti, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň B
Práce s informačními zdroji, včetně citací B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Polášková, Lucie

Práce je vypracována kvalitně, srozumitelně a splňuje vytyčené cíle.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění stanovených cílů A
Zvolený postup řešení, adekvátnost použitých metod B
Schopnost interpretovat dosažené výsledky a vyvozovat z nich závěry B
Praktická využitelnost výsledků B
Struktura práce, použitá terminologie a odborná jazyková úroveň A
Práce s informačními zdroji B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 94820