ODLOŽIL, J. Slévárenské písky a jejich vlastnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2008.

Posudky

Posudek vedoucího

Rusín, Karel

Student pracoval samostatně a má předpoklady pro další magisterské studium.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání A
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod A
Schopnost interpretovat dosažené vysledky a vyvozovat z nich závěry A
Logické uspořádání práce a formální náležitosti A
Grafická, stylistická úprava a pravopis A
Práce s literaturou včetně citací A
Samostatnost studenta při zpracování tématu A
Vlastní přínos a originalita B
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Navrhovaná známka
A

Otázky

Posudek oponenta

Nezvalová, Hana

Po obsahové stránce by práce mohla bát více propracována (lze uvádět křemenná ostřiva dovážená ze zahraničí, která jsou také používána v českých slévárnách). Některé uvedené pojmy nejsou dostatečně vysvětleny (např. d50, spékavost ostřiv atd.).Chybí sítové rozbory. Z hlediska grafické a stylistické úpravy působí práce strohým dojmem.

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Splnění požadavků a cílů zadání B
Postup a rozsah řešení, adekvátnost použitých metod C
Vlastní přínos a originalita C
Schopnost interpretovat dosaž. vysledky a vyvozovat z nich závěry C
Využitelnost výsledků v praxi nebo teorii B
Logické uspořádání práce a formální náležitosti B
Grafická, stylistická úprava a pravopis D
Práce s literaturou včetně citací B
Navrhovaná známka
C

Otázky

eVSKP id 15315