KRAKOVKOVÁ, L. Podnikatelský plán v oblasti bio plodin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.

Posudky

Posudek vedoucího

Bayerová, Vladimíra

Práci, i přes drobná opomenutí, hodnotím jako velmi dobrou. Doplňující otázky: Co považujete za kritický faktor úspěchu podnikání? Od jakého objemu produkce začíná firma generovat zisk?

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Odborná úroveň navrhované části B
Přínos a praktické využití návrhu C Některé údaje jsou až příliš optimistické.
Iniciativa a samostatnost při zpracování B
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 B Drobné nedostatky v citacích literatury.
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň C Práce neobsahuje přílohy.
Splnění cíle a rozsahu zadání B
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) B
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) B
Navrhovaná známka
B

Posudek oponenta

Milichovský, František

Dílčí hodnocení
Kritérium Známka Body Slovní hodnocení
Úplnost vypracování B
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce A
Úrověň zpracování diplomové práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) A
Obtížnost a správnost řešení B
Přínos a praktické využití návrhu B
Odborná jazyková úrověň B
Písemná a grafická úprava B
Navrhovaná známka
B

Otázky

eVSKP id 38631