KRAKOVKOVÁ, L. Podnikatelský plán v oblasti bio plodin [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Práci, i přes drobná opomenutí, hodnotím jako velmi dobrou. Doplňující otázky: Co považujete za kritický faktor úspěchu podnikání? Od jakého objemu produkce začíná firma generovat zisk?
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Odborná úroveň navrhované části | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | C | Některé údaje jsou až příliš optimistické. | |
Iniciativa a samostatnost při zpracování | B | ||
Práce s literaturou (citace), přehled literatury dle normy ČSN ISO 690 | B | Drobné nedostatky v citacích literatury. | |
Formální uspořádání a úprava (text, grafy, tabulky) a odborná jazyková úroveň | C | Práce neobsahuje přílohy. | |
Splnění cíle a rozsahu zadání | B | ||
Úroveň zpracování teoretické části (poznatky získané studiem) | B | ||
Úroveň zpracování analytické části (zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | B |
Kritérium | Známka | Body | Slovní hodnocení |
---|---|---|---|
Úplnost vypracování | B | ||
Zvolený přístup k řešení cíle diplomové práce | A | ||
Úrověň zpracování diplomové práce (originalita, zpracování podkladů a vstupních dat, použité metody) | A | ||
Obtížnost a správnost řešení | B | ||
Přínos a praktické využití návrhu | B | ||
Odborná jazyková úrověň | B | ||
Písemná a grafická úprava | B |
eVSKP id 38631