Analýza vybraných způsobů ocenění nemovitostí typu garáž v lokalitách Uherské Hradiště a Uherský Brod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce obsahuje teoretické i praktické poznatky z oblasti oceňování nemovitostí s hlavním zaměřením na řadové garáže v městech Uherské Hradiště a Uherský Brod. V každé lokalitě je vybráno 5 nemovitostí. Nejprve jsou charakterizované lokality, pojmy a teoretické seznámení s jednotlivými druhy ocenění. Způsob ocenění je zvolen nákladový, porovnávací dle vyhlášky a porovnávací z databáze. Na základě získaných dat jsou v závěru práce vyhodnoceny odlišnosti a jejich příčiny mezi danými způsoby ocenění.
This master thesis contains theoretical and practical knowledge of real estate valuation with main focus to row garage in towns: Uherské Hradiště and Uherský Brod. In each location is selected 5 real estates. First, the locations, concepts and theoretical concepts are characterized with each of the type valuation. Method of Valuation is set to cost type, comparison by decree and comparsion from database. Based on the data obtained are evaluated differences at the end of work and their causes between given methods of valuation.
Description
Citation
SLOVÁKOVÁ, M. Analýza vybraných způsobů ocenění nemovitostí typu garáž v lokalitách Uherské Hradiště a Uherský Brod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO