Zpracování telemetrických údajů RC modelů letadel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na problematiku snímání stavu RC modelu letadla, během letu. Je zde detailně rozebrána vnější tak i vnitřní struktura, včetně komunikace. Cílem práce je navrhnutí funkční desky pro snímání stavu RC letadla během letu, k tomu je použita součástka akcelerometr umožňující snímat stav. V digitální podobě je pak následně přeposílá k vyhodnocení do mikrokontroléru. V příloze je uvedeno celkové schéma zapojení včetně seznamu použitých součástek.
Bachelor’s project focuses on problematic about scanning state of RC plane model, during the fly. In detail there is described internal and external structure, including communication. Main objective of work is design functional board for scanning state of RC plane model, during the fly. There is used akcelerometer for scanning actual state of plane. Accelerometer sends measured data in digital form to microcontroller for evaluating. List of used components is in the enclosure.
Description
Citation
ŽÁK, T. Zpracování telemetrických údajů RC modelů letadel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Ing. Miroslav Kasal, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Rozman, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Baran, Ph.D. (člen) Ing. Jozef Púčik, Ph.D. (člen) Ing. Karel Fliegel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy vedoucího a oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO