Kompetence manažera v multikulturním prostředí firmy Tesco Stores CR, a.s.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Moje diplomová práce je zaměřena na analýzu kompetencí českého manažera pracujícího v mezinárodním prostředí firmy Tesco Stores ČR, a.s.. Cílem práce je identifikace obsahu manažerské kompetence její následné srovnání s požadavky multikulturního prostředí, ve kterém manažer působí. Cílem praktické části je srovnání dvou kultur české a indické a návrh kompetenčního modelu, který by měl přispět k lepší vzájemné spolupráci a překonání kulturních bariér.
My diploma thesis is focused on analysis of competency of a Czech manager working in a multicultural environment of company Tesco Stores CR, a.s. Essence of the work is comparison of environments and the proposal of what competencies a manager should have to create and maintain the efficiency of a company and a manager in a multicultural environment. Essence of the practical part is comparison of two cultures Czech and Indic and competency model proposal, which should contribute to better mutual cooperation and cultural barier overcome.
Description
Citation
FIŠER, L. Kompetence manažera v multikulturním prostředí firmy Tesco Stores CR, a.s. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
Ing. František Bednář (předseda) prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (místopředseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO