Stanovení ceny stavebního podniku střední velikosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Předmětem diplomové práce je stanovení hodnoty stavebního podniku střední velikosti. Jedná se o určitou firmu s konkrétními údaji, jejíž ohodnocení je provedeno dvěma metodami; jsou tedy vypracovány dva znalecké posudky s použitím odlišných metod. Jejich volba proběhla s přihlédnutím k situaci na trhu, a výpočet je proveden v praktické části diplomové práce.
The subject of the diploma thesis is the price assessment of middle – size contruction company. It is concerned to the certain firm with the factual data, whose evaluation is practised by means of two methods. The choice of these methods was made with regard to the situation on the market and the calculation is made in the practical part of the diploma thesis.
Description
Citation
KŘÍŽOVSKÁ, E. Stanovení ceny stavebního podniku střední velikosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2011-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO