Přestupní terminál IDS JMK u žel. stanice Brno - Řečkovice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je navržení vhodné úpravy prostoru u nádraží v Brně Řečkovicích, z hlediska pozemních komunikací, tak aby splňoval veškeré požadavky přestupního terminálu MHD města Brna a IDS JMK. Terminál by měl sloužit jako přestupní stanice mezi autobusovou dopravou a projektovanou stavbou Severo – jižního kolejového diametru (SJKD). V rámci terminálu by měla být zajištěna návaznost na systémy P+R, K+R a B+R. Projekt se také zabývá částečnou úpravou přilehlých místních komunikací. Práce byla zpracována v programech AutoCAD 2011, Bentley InRoads a Microsoft Office 2007.
The subject of diploma thesis is a blue-print of appropriate adjustment space by the railway station in Brno Řečkovice, in terms of road structures, so that it meets all requirements of public transfer terminal and IDS JMK. Terminal should server as a transfer station between bus service and pojected North-Southern Rail Diameter. In the terminal, there should be a continuity on systems P+R, K+R and B+R ensured. The project is dealing with a partial design of adjacent local roads. The work is processed in AutoCAD 2011, Bentley InRoads and Microsoft Office 2007.
Description
Citation
ČMELA, L. Přestupní terminál IDS JMK u žel. stanice Brno - Řečkovice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO