Komíny s přirozeným tahem a připojování spotřebičů paliv

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou odvodů spalin. V rámci experimentu bylo měřeno složení spalin pomocí analyzátoru spalin. Aplikací je projekt vytápění objektu Akademie věd České republiky v Brně. Projekt řeší návrh soustavy, odvodu spalin a zdroje tepla. Otopná plocha je tvořena podlahovými konvektory, koupelnovými žebříky a deskovými tělesy. Zdroj tepla je řešen ve dvou variantách: kaskádou kondenzačních kotlů a kaskádou nízkoteplotních kotlů.
Diploma thesis deals with problematics of offtake of flue gasses. In experimental part there was measured compound of flue gasses by analyzator of flue gates. Aplication is a project of heating of object of The Academy of Sciences of the Czech Republic in Brno. Project solves design of heating system, flue and of source of heat. Heating area is created by floor convectors,towel rails and radiators. Source of heat is designed in two variants : as a cascade of condensation boilers and as a cascade of low-temperature boilers.
Description
Citation
KUPKA, F. Komíny s přirozeným tahem a připojování spotřebičů paliv [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO