Možnosti metodického přístupu při oceňování stavebního podniku v období hospodářských výkyvů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem diplomové práce je zkoumat možnosti metodického přístupu při oceňování stavebního podniku v období hospodářských výkyvů. Stavebnictví je činnost, která citlivě reaguje na tržní a hospodářské změny. Jejich dopady pak významně ovlivňují přístup k ocenění a ceny stavebních podniků. Stavební podniky jsou ovlivňovány hospodářskými výkyvy, proto v mé diplomové práci řeším možné přístupy k jejich ocenění a také způsoby stanovení jejich ceny.
The aim of the master’s thesis is to analyze potential of methodical approach during construction company evaluation in the period of economical fluctuation. Building industry is the activity that is very sensitive towards market and economy swings. Their impacts significantly influence the attitude towards evaluation and prize in the building industry. Construction companies are affected by economy swings. Therefore, in my master’s thesis, I analyze different approaches towards their evaluation and also methods of the prize determination.
Description
Citation
BOŽIKOVÁ, K. Možnosti metodického přístupu při oceňování stavebního podniku v období hospodářských výkyvů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 3 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO