Návrh a výroba kamerového modulu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem diplomové práce je navrhnout levný, avšak dostatečně výkonný a univerzální systém, schopný snímání a zpracování obrazu z digitální kamery. Další částí je návrh a implementace funkcí pro zpracování obrazu a komunikace s nadřazeným systémem.
Master thesis is aimed on the design of cheap and universal system, but also powerful enough to be able to obtain and process images from the digital camera sensor. Further part of the work is design and implementation of functions for image processing applications and communication with superior system.
Description
Citation
VOKOUN, O. Návrh a výroba kamerového modulu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Mechatronika
Comittee
prof. Ing. Jiří Skalický, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Grepl, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Čestmír Ondrůšek, CSc. (člen) Ing. Bohumil Král, CSc. (člen) RNDr. Vladimír Opluštil (člen) doc. Ing. Peter Kriššák, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Vlach, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Student v prezentaci představil diplomovou práci. Po přečtení posudků vedoucího diplomové práce a oponenta diplomové práce odpověděl na dvě otázky položené oponentem. Jeho odpovědi komise hodnotila jako velmi dobré. Dále student odpovídal na otázky týkající se jeho diplomové práce položené jednotlivými členy komise. Komise hodnotila kladně samostatnou a zodpovědnou práci studenta při zpracování tématu DP. Komise jeho celkové vystoupení hodnotila jako výborné. Celé vystoupení hodnotila komise stupněm A.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO