Zhodnocení hospodaření obce Albrechtice a návrh na jeho zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce „Zhodnocení hospodaření obce Albrechtice a návrh na jeho zlepšení“ se zabývá problematikou dotačního systému v ČR v souvislosti s financováním potřeb obcí a jejich ekonomickým rozvojem. Práce je zaměřena na hospodaření obce, rozpočtový proces, rozpočtový výhled a celkového zadlužení. První část práce obsahuje teoretická východiska, druhá část je zaměřena na zhodnocení hospodaření obce Albrechtice a třetí část chrakterizuje možná řešení.
The bachelor´s thesis „The evaluation of management in municipality Albrechtice and improvement suggestion´ is engaged in problems of grant system in Czech republic in association with financing of municipalities´ wants and their economic development. Thesis focused on evaluation in municipality, budget process, budget prospect and total indebtedness. The first chapter of the contain the theoretical explanations, second chapter is focused on evaluation of management in municipality Albrechtice and third chapter describe feasible solutions.
Description
Citation
FICNER, L. Zhodnocení hospodaření obce Albrechtice a návrh na jeho zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Vladimír Hibš, Ph.D., MBA (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) Ing. Miroslav Hořický (člen) JUDr. Dalibor Vaigert (člen) Ing. Jiří Klíma (člen)
Date of acceptance
2008-06-17
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO