Návrh počítačové sítě pro základní školu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Ke zpracování bakalářské práce jsem si zvolil Ústav informatiky. Konkrétní téma mojí bakalářské práce je „Návrh počítačové sítě pro základní školu“. Obsahem práce je analyzovat současný stav počítačové sítě na základní škole v Třešti, dále popsat teoretická východiska týkající se mojí práce a na základě těchto východisek zpracovat možné řešení. Jde především o nalezení slabých míst v této počítačové síti a při návrhu nové sítě tyto nedostatky odstranit. Samozřejmě je nezbytné, aby vše bylo zpracováno podle příslušných norem. Dále je důležité najít správnou hranici mezi finančními možnostmi základní školy a jejich potřebami.
I chose computer science institute to work out the bachelor thesis. The specific topic of my thesis is "The project of computer network for elementary school. The kontent of this work is to analyze the current state of the computer network at elementary school in Třešť then describe the theoretical background for my thesis, and on these thesis handle a possible solution. This is mainly to find weaknesses in the computer network and a proposed new network these deficiencies. Of course it is essential that everything was handled according to relevant standards. It is important to find the correct boundary between the financial possibilities of elementary schools and their needs.
Description
Citation
NĚMEC, O. Návrh počítačové sítě pro základní školu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Šremr, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2012-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO