Bezdrátový zvonek s digitálním přenosem hlasu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
V této práci je ukázána možnost realizace bezdrátového domovního zvonku s poloduplexním přenosem hlasu a s bateriovým napájením. Cílem práce je navrhnout zapojení daného systému, návrh DPS a její výroby včetně vytvoření obslužného firmware pro řídící mikrokontrolér.
This diploma thesis deals with wireless doorbell realisation. The doorbell is battery-powered and supports half duplex voice transferring. The general aim is to design system circuitry, PCB and to create microcontroller firmware.
Description
Citation
PAPEŽ, J. Bezdrátový zvonek s digitálním přenosem hlasu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Legát, CSc. (místopředseda) Ing. Ondřej Sajdl, Ph.D. (člen) Ing Antonín Rek, CSc (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2008-06-09
Defence
Student seznámil komisi se svou diplomovou prací. Student v diskusi hovořil o důvodech zdržení práce v průběhu roku. Dále se diskuse rozvinula ohledně výhod a nevýhod bezdrátového zvonku s digitálním přenosem hlasu, kde student zdůrazňoval výhody této aplikace oproti klasickému analogovému zvonku. Dalším bodem diskuse se stala problematika napájení takového zařízení, kde student obhajoval svůj přístup k napájení bezdrátového zvonku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO