Analýza motivace zaměstnanců a návrhy stimulačních nástrojů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je vliv motivace a stimulace v podniku na pracovní výkon zaměstnanců. Vymezuje pojmy motivace a stimulace, určuje motivační zdroje a stimulační prostředky v podniku. Analyzuje situaci v podniku Backer Elektro CZ. Cílem je zhodnotit užívané motivační nástroje a zjistit, jak jsou zaměstnanci spokojeni se základními motivačními faktory. V závěru diplomové práce jsou navrženy změny, které by měly přispět k lepší motivaci zaměstnanců podniku.
The subject of the submitted thesis is an influence of motivation and stimulation in a company on the labour performance of its employees. The thesis specifies a definition of terms such as motivation and stimulation, determinates motivational sources and stimulants in a company. It analyses the situation of the Backer Elektro CZ Comp.. The aim is to evaluate used motivational resources and to find out how the employees are satisfied with basic motivational factors. In the conclusion of this thesis the changes which should contribute to a higher motivation of the company employees are suggested.
Description
Citation
PLÍŠKOVÁ, P. Analýza motivace zaměstnanců a návrhy stimulačních nástrojů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Ladislav Ludvík, CSc. (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (člen) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (člen) PhDr. Emilie Franková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO