VODA + MĚSTO MARINA BRUNENSIS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh loděnic. Řešené místo se nachází na břehu Brněnské přehrady. Pozemek je svažitý a úzký. Inspirací mi byla středomořská města, jejichž zástavba kopíruje terén. Protože jde o sportovní stavbu byl další inspirací právě sport. Sport je otevřený pro všechny, tak jako navrhovaná budova. Snaží se integrovat do dění všechny, nejen závodníky. Veškeré sportovní pomůcky jsou v první řadě funkční. Můj projekt klade velký důraz na funkčnost, která se ropisuje i do jeho vnější formy. A sport je hlavně zábava. Loděnice nejsou uzavřené ale nabízejí dost volných ploch pro volný čas a zábavu.
Subject of the thesis is to design a new shipyard. Our site is located on the beach of Brněnská přehrada. Place is narrow, in the slope. Inspiration of my project were at first the Mediterranean city whose houses follow the slope. Place will be use for the sport. And the sport was the second inspiration. Sport is opened for everybody and same is my building. Integrate everybody, not only athletes. All sport tools are especially useful. My project places great emphasis on the functionality that is to be traced in the form of buildings. And sport is mainly fun. Shipyard is not closed, but use a lot of free space for the free time and fun.
Description
Citation
BARTOŠOVÁ, R. VODA + MĚSTO MARINA BRUNENSIS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Milan Nytra (předseda) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen) Ing. arch. Maria Topolčanská, Ph.D. (člen) Ing. arch. Jaromír Walter (člen) doc. Ing. arch. Maxmilian Wittmann, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-05-28
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO