Komparace naměřených a modelovaných charakteristik teplotních čidel

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cieľom tejto práce je zoznámiť sa s všetkými druhmi elektrických snímačov teploty, ich kategóriami, použitím a presnosťou. Súčasťou práce je aj funkčný simulátor pre elektrické kovové snímače teploty s meraním.
The aim of this work is to study all kinds of electrical temperature sensors, their categories, use and accuracy. I also made a functional simulator for metal electrical sensors with measurement.
Description
Citation
VITEK, J. Komparace naměřených a modelovaných charakteristik teplotních čidel [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Jiří Kazelle, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Polanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Zatloukal (člen) Ing. Petr Dvořák, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením své bakalářské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Otázky u obhajoby: Uvedte priklady praktickych aplikacii, kde su vyuzite simulovane priebehy. Aka bola presnost merania?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO