Návrh na zvýšení tržního podílu firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Na trhu kursové sázení v České republice se v současnosti pohybuje 7 společností, které si ročně mezi sebe rozdělí 12 miliard korun. Jednou z nich je společnost Maxi-Tip a.s., mladá a stále se rozvíjející sázková kancelář. Tato bakalářská práce si klade za cíl pomoci společnosti Maxi-Tip zvýšit její podíl na trhu, zvýšit kvalitu jejich produktů a navrhnout souhrn zlepšení v souladu s poţadavky a návrhy, které formulovali sázející prostřednictvím 238 dotazníků.
The betting market in the Czech Republic is currently 7 companies that year, divided among themselves 12 billion CZK. One of them is the Maxi-Tip as a young and still growing sportsbook. Target of this bachelor thesis is helping the company Maxi-Tip to increase its market share, improve the quality of their products and to propose a summary of improvements in accordance with the requirements and the proposals expressed by betters in research made in collection of 238 respondents.
Description
Citation
FORMÁNEK, R. Návrh na zvýšení tržního podílu firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. Ing. Vladimír Smejkal, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Pavel Štarha, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO