Analýza vybrané firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Finanční analýza má důležité postavení při hodnocení vývoje podniku, přispívá k odhalování současného i budoucího vývoje jednotlivých ekonomických ukazatelů a vytváří tak podklady pro operativní a strategické rozhodování managementu. Ve své práci se zaměřuji na finanční analýzu společnosti STAREZ-SPORT,a.s. V teoretické části se pokusím za pomocí odborné literatury shrnout veškerá fakta týkající se této problematiky. Poté provedu samotnou analýzu společnosti STAREZ-SPORT,a.s. za pomocí vybraných ukazatelů.
inancial analysis is an essential element when assessing a firm's growth. It helps to reveal current and also future development of particular economical index thus giving basis for operative and strategic management. I have concetrated on the financial analysis of a company called STAREZ-SPORT,a.s. And it is divivided into theoretical and practical part. Using technical literature I have tried to compile all the fact of this issue in the theoretical part. Then I have performed specifically the company's analysis using chosen index.
Description
Citation
ONDRÁKOVÁ, E. Analýza vybrané firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2011-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO