Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského plánu na založení nového restauračního zařízení ve vybrané lokalitě, konkrétně město Rosice. V teoretické části jsou definovány pojmy “podnikání“ a “podnikatelský plán“. Analytická část se zaměřuje na identifikaci stávající konkurence a potencionálních zákazníků. Část praktická se zaměřuje na předpokládané náklady a výnosy. Účelem práce je vytvoření návodu, jak založit co nejefektivněji podnik a začít podnikat.
This bachelor thesis deals with developing a business plan to establish a new restaurant facility in the chosen location, specifically the city Rosice. In the theoretical part, the terms "business" and "business plan" are defined. The analytical part focuses on the identification of existing competition and potential customers. The practical part is focused on the anticipated costs and revenues. The main object of this thesis is a guide how to start a business as efficiently as possible and start a business.
Description
Citation
HAVLÁSEK, J. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika a procesní management
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO