Zabezpečení Pražského hradu a jeho ochrana proti požárům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract
Bakalářská práce „Zabezpečení Pražského hradu a jeho ochrana proti požárům“ je jen malým průřezem celkové problematiky požární ochrany. Pojednává o způsobu zabezpečení kulturní památky jak z hlediska možného vzniku požáru, tak z hlediska evakuace velkého množství lidí nacházejících se v areálu celého komplexu Pražského hradu.
My bachelor’s thesis „Security of the Prague Castle and its protection against fire“ concentrates just on a small part of complex problems of fire service. It concerns the methods of securing a historic building both from the point of view of a possible risk of fire and from the point of view of evacuating a large number of people from the whole Prague Castle compound.
Description
Citation
LAŠTŮVKA, J. Zabezpečení Pražského hradu a jeho ochrana proti požárům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Krizové řízení a ochrana obyvatelstva
Comittee
doc. Ing. Jaromír Novák, CSc. (předseda) prof. RNDr. Zdeněk Friedl, CSc. (místopředseda) prof. Ing. Josef Čáslavský, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen) prof. Ing. Gustav Šafr, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-25
Defence
Student prezentoval výsledky své bakalářské práce. Komise vyslechla posudky vedoucího a oponenta bakalářské práce, poté se student vyjádřil k připomínkám, dotazům a po diskuzi následovalo hodnocení.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO