Návrh technologie výroby zátky z plastu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem výroby zátky z plastu technologií vstřikování do forem. V práci je proveden návrh technologického postupu včetně potřebných výpočtů a mimo to je práce zaměřená na konstrukci vstřikovací formy. Pro řešení byl použit 3D CAD systém SolidWorks a normálie Hasco, Meusburger, Synventive. Na závěr je práce podložena technicko-ekonomickým zhodnocením.
This graduation theses analyse a concept of plastic plug production using the technology of injecting plastic into the form. There is performed a design of the technologic process with necessary calculations included here. Besides that the analysis is also focused on construction of the injection form. For the solution the 3D CAD system by SolidWorks and Hasco, Meusburger, Synventive normals were used. The graduation theses is finally valorized by technological-economic summary.
Description
Citation
KOČÍ, I. Návrh technologie výroby zátky z plastu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie
Comittee
prof. Ing. Radko Samek, CSc. (předseda) prof. Ing. Milan Forejt, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Zdeněk Lidmila, CSc. (člen) doc. Ing. Ladislav Daněk, CSc. (člen) Ing. Jiří Tomášek, CSc. (člen) Ing. Jan Leimberger, CSc. (člen) doc. Ing. Bohumil Pacal, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-23
Defence
Diplomant seznámil zkušební komisi s obsahem jeho práce. Odpověděl na otázky oponenta. Otázky: Vysvětlete volbu materiálu 1.2343? Jaký je její český ekvivalent? Jaká je drsnost jednotlivých ploch nástroje? Jaká je možnost recyklace materiálu, který je použit na výrobu řešené součásti?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO