Nízkopříkonový internetový server

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Náplní této práce je popis základních mechanismů správy paměti a přístupu k periferiím prostřednictvím sběrnice EBI u mikrokontroléru rodiny ARM9. Dále je řešeno připojení fyzického rozhraní ethernetu, SD/MMC karet k zařízení, návrh a konstrukce vývojového kitu s možností připojení pevného nebo SSD disku. Druhá polovina je zaměřena na operační systém Linux, jeho modifikaci pro rodinu mikrokontrolérů ARM9 a instalaci programových balíků.
The aim of this work is to describe the basic mechanisms of memory management and access to peripherals via EBI at the ARM9 microcontroller family. It is a solution for connecting physical ethernet interface, SD / MMC card to the device and design a development kit with the ability to connect a hard or SSD drive. The second part is aimed at operating system Linux, its modification for the ARM9 family of microcontrollers and installing software packages.
Description
Citation
DOHNAL, P. Nízkopříkonový internetový server [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) Ing. Břetislav Mikel, Ph.D. (místopředseda) Ing. Ondřej Hégr, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (člen) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-05
Defence
Diplomant seznámil komisi s řešením své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta a komise. Otázky komise: 1. Jaký je váš největší přinos v rámci řešení diplomové práce. 2. Vysvětlete funkci obvodu na schématu v příloze práce.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO