Hodnocení ekonomické situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Na trhu kursového sázení v České republice se v současné době pohybuje 10 společností, které si ročně mezi sebe rozdělí více jako 15 miliard korun. Jednou z nich je společnost Startip a.s., mladá a stále se rozvíjející sázková kancelář. Tato diplomová práce si klade za cíl pomoci společnosti Startip a.s. zvýšit její podíl na trhu kursového sázení, zvýšit kvalitu jejich produktů a navrhnout souhrn vylepšení v souladu s požadavky a návrhy, které formulovali sázející v průzkumu prostřednictvím 224 dotazníků.
The betting market in the Czech Republic is currently moving 10 companies that year, which annually divided among themselves more like 15 billion. One of them is the Startip, young and still growing betting agency. Target of this masters thesis is helping the company Startip to increase its market share, increase the quality of their products and to propose a summary of improvements in accordance with the requirements and the proposals formulated by betters in research made in collection of 224 respondents.
Description
Citation
FORMÁNEK, R. Hodnocení ekonomické situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (předseda) Ing. Jiří Baťka (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Fabian Khateb, Ph.D. et Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rompotl (člen)
Date of acceptance
2012-01-31
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO