Prevence a zvládání pracovních konfliktů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vznikem pracovních konfliktů a jejich řešením. V první části je vyjádřena problematika z teoretického hlediska s použitím odborné literatury. V následující části je daná problematika analyzována na vybrané společnosti Voestalpine PROFILFORM, s. r. o. V poslední části se objevuje cekové hodnocení analýzy daného problému a návrh na jeho řešení.
Bachelor thesis deals with beginning of working conflicts and their solution. In the first part the problem is expressed from a theoretical perspective with the help of literature. In the next part is the problem analyzed on a particular company, Voestalpine PROFILFORM, s. r. o. In the last part occurs the global assessment analysis of problem and proposal its solution.
Description
Citation
KAŇOVÁ, L. Prevence a zvládání pracovních konfliktů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Josef Dobřický, CSc. (předseda) JUDr. Alena Schillerová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Petr Mikulica (člen) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO