Webová aplikace pro srovnání algoritmů pro kompresi obrazů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá návrhem webové aplikace pro vzájemné porovnání originálního a zkreslených obrázků, které jsou znehodnoceny ztrátovou kompresí. Obrázky mohou být posuzovány jak visuálně, tak dle parametrů k nim příslušících. Po přihlášení má uživatel možnost nahrávat obrázky na server a ukládat jejich parametry do databáze, dále je porovnávat, hodnotit, a také mazat. Práva v aplikaci jsou rozdělena dle příslušných rolí.
Bachelor´s thesis deals with concept of web application for comparing original and distorted images, which are deteriorated with losing compression. Images can be critized so visual as according to parameters, which belong to them. After logging on user is able to record images on the server and save their parameters to the database. Then he is able to compare them, and also evaluate or delete them. Rules in application are devided according to corresponding roles.
Description
Citation
ŠANDA, P. Webová aplikace pro srovnání algoritmů pro kompresi obrazů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Miloslav Filka, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladislav Škorpil, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Kohoutek, Ph.D. (člen) Ing. Jan Grepl (člen) Ing. Jan Kacálek (člen) Ing. Michal Polívka, Ph.D. (člen) Ing. Patrik Morávek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Jakým způsobem byste ve Vámi navržené aplikaci řešil registraci uživatelů?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO