Vývoj aplikace pro modelování fyzikálních jevů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce bylo vytvořit výukový systém pro efektivnější výuku fyzikálních jevů a nahrazení starších používaných systémů. Celek se skládá z několika částí, kde na začátku jsou teoretické informace zobrazeny na internetových stránkách, dále je možné spustit simulaci fyzikálních jevů a na závěr je možné si na animaci prohlédnout, jak daný jev vypadá v reálném prostředí při reálných situacích. Animace pro simulace jevů v reálném prostředí jsou tvořeny programem Blender a pomocí programovacího jazyka Python.
The aim of this bachelor's thesis was to create an educational system for more effective teaching physical phenomena and the replacement of older systems used. Whole project is composed of several parts. At the begining, the theoretical information are shown on website. Next is a simulation of physical phenomena and in conclusion, how the phenomena looks like in a real situation is presented. Animations for simulations are created in Blender, using programming language Phyton.
Description
Citation
POLÁCH, M. Vývoj aplikace pro modelování fyzikálních jevů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Teleinformatika
Comittee
prof. Ing. Kamil Vrba, CSc. (předseda) doc. Ing. Kamil Říha, Ph.D. (místopředseda) Ing. David Kubánek, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Uchytil, Ph. D. (člen) Ing. Vojtěch Fiala (člen) Ing. Ivan Míča, Ph.D. (člen) Ing. Vít Daněček (člen)
Date of acceptance
2009-06-16
Defence
Proč trvá příprava videa 17 minut?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO