Zdaňování fyzických osob v ČR a ve Velké Británii - komparace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním zdaňování fyzických osob v České republice a ve Velké Británii. Popisuje daňové systémy a daně z příjmů fyzických osob v obou zemích a obsahuje příklady zdaňování fyzických osob, které jsou zaměřeny především na zdaňování příjmů ze závislé činnosti. V závěru práce je uvedeno porovnání výpočtů daně z příjmů fyzických osob a možnosti optimalizace daňové povinnosti poplatníka.
This bachelor thesis deals with a comparison of taxation of individuals in the Czech republic and Great Britain. It describes the tax systems and income taxes in both countries and includes examples of taxation of individuals, which are focused on incomes from employment. In conclusion of this thesis there is stated a comparison of income tax calculation and the possibilities of tax optimization.
Description
Citation
ŠULÁKOVÁ, J. Zdaňování fyzických osob v ČR a ve Velké Británii - komparace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Průdek (člen) Mgr. Petr Václavek (člen)
Date of acceptance
2010-06-21
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO