Metodika připojení TC do silové infrastruktury

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem mé bakalářské práce je popis metodiky připojení technologického centra do silové infrastruktury. Úvodem popisuji charakter TC a jak je možné zajistit možné připojení do silové infrastruktury. Dále se zabývám možnostmi východisek za použití získaných poznatků. Závěrem práce se věnuji konkrétnímu postupu tvorby plánu připojení TC do silové infrastruktury za účelem dosažení maximální bezpečnosti proti výpadku elektrické energie a ostatním nepříznivým jevům.
The aim of Bachelor work is to describe the methodology of TC addition to the power infrastructure. The first part is focused on a description of TC features and also on the way how to add TC to the power infrastructure. The thesis also contains other possibilities of solution with respect to the theoretical resources. The attention is also focused on a particular method of projecting TC addition to the power infrastructure to achieve maximum protection against power failure and other phenomena.
Description
Citation
TRŮČKA, M. Metodika připojení TC do silové infrastruktury [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. Dana Martinovičová, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2008-06-20
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO