Aplikace moderních pouzdřících technologií v elektronice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce shrnuje získané poznatky současných trendů v pouzdření. První část se zaměřuje na nejrůznější typy elektrických pouzder a jejich funkce, zatímco druhá část popisuje postup při návrhu elektrického pouzdra.
This bachelor's thesis sums up gained knowledge of current trends in packaging. First part focuses on various types of electrical packages and their functions while second part describes the process of designing an electrical package.
Description
Citation
ZLÁMAL, J. Aplikace moderních pouzdřících technologií v elektronice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
prof. Ing. Dalibor Biolek, CSc. (předseda) doc. Ing. Ivan Szendiuch, CSc. (místopředseda) doc. Ing. František Urban, CSc. (člen) doc. Ing. Lukáš Fujcik, Ph.D. (člen) Ing. Roman Prokop, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student seznámil komisi se svojí závěrečnou prací na téma "Aplikace moderních pouzdřících technologií v elektronice" a odpověděl na otázku oponenta týkající se duševního vlastnictví vzhledem k SOC pouzdření. Byly diskutovány drobné nesrovnalosti uváděné v práci (místa vzniku tepla v elektrických prvcích) a chybějící náhradní zapojení pouzder (zpracováno pouze QFP pouzdro), což zdůrazňuje i oponent ve svém posudku. Student na dotazy adekvátně reagoval a věcně odpovídal. V závěru byly zmíněny některé drobné chyby v terminologii uváděné v práci (např. indukce/indukčnost).
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO