Hodnocení a rozvoj pracovníků v organizaci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem bakalářské práce je analýza procesu rozvoje a hodnocení zaměstnanců. Vzdělávání zaměstnanců je důležitou součástí efektivně fungujícího podniku. Teoretická část práce poskytuje informace o vzdělávání a péči o zaměstnance a o řízení pracovního výkonu a hodnocení zaměstnanců. Analytická část je zaměřena na podnik, ve kterém je vzdělávání zaměstnanců nedílnou součástí, jelikož se jedná o podnik, který hodně ovlivňuje vývoj technologických procesů. Výzkum, který byl proveden, má odhalit nedostatky ve vzdělávacím a hodnotícím procesu podniku. Poslední část je věnovaná shrnutí a návrhům pro eliminaci nedostatků.
The content of thesis is to analyze the process of evalution and development of employees in the organization. Education of employees is an important constituent part of efficiently functioning business. Theoretical part provides information about education, evaluation, care for employees and about performance management. Analytic part was focused on an organization in which the education of its employees is integral as it is very much influenced by the develpoment of technological process. Research, which was executed within the organization, is to reveal deficiencies that occur in process of evalution and education of employees in the organization. The last part was devoted to summary and suggests how to eliminate deficiencies.
Description
Citation
KORČEKOVÁ, A. Hodnocení a rozvoj pracovníků v organizaci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Doc. Ing. Jan Klíma, CSc. (předseda) Ing. Pavel Průdek (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) JUDr. Ilona Rašovská (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO