Možnosti financování dlouhodobého majetku a jeho posouzení daňového dopadu ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Možností, jak financovat dlouhodobý majetek podniku je mnoho. Ve své diplomové práci jsem si zvolila několik druhů financování dlouhodobého majetku a jejich porovnání. V úvodu popisuji jednotlivé druhy financování, jejich výhody a nevýhody. Jedním ze způsobů financování je leasing, úvěr nebo pronájem dlouhodobého majetku. Cílem mé práce bylo vybrat nejlepší způsob financování dlouhodobého majetku pro vybraný podnik a jeho daňový dopad.
There exist many ways how to finance fixed assets of a company. In my thesis, I deal with several types of funding fixed assets and compare them. In the introduction, I describe different types of funding, their advantages and disadvantages. One of the ways of funding is a lease, a loan or renting of fixed assets. The aim of my work was to select the best way of funding fixed assets for the selected company and study its tax consequences.
Description
Citation
SKOŘEPOVÁ, M. Možnosti financování dlouhodobého majetku a jeho posouzení daňového dopadu ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO