Marketingove plánování ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je vytvoření marketingového plánu pro stavební firmu na rok 2012. Teoretická část je věnována popisu stavebního trhu, strategii a marketingové strategii, situační analýze a jejím nástrojům. Jsou zde vysvětleny základní pojmy, jednotlivá dělení a struktury. V praktické části je popsána firma a její činnost. V rámci marketingové situační analýzy byl popsán současný stav, ve kterém se firma nachází a vlivy, které na ní působí. Jednotlivé analýzy jsou základem pro tvorbu marketingového plánu pro firmu Klima-Brno na rok 2012. V marketingovém plánu jsou definovány cíle. Zvolená strategie, je rozpracována do akčních programů, pomocí kterých by měly být splněny dané cíle. Na závěr je uveden systém kontroly a možná rizika, která mohou ohrozit splnění daného marketingového plánu.
The aim of the thesis is to create a marketing plan for a building company in 2012. The theoretical part is devoted to the description the building market, strategy and marketing strategy, situational analysis and its tools. There are basic concepts explained, each division and structure. In the practical part describes the company and its activities. The marketing situation analysis, describes the current situation in which the business is located and the influences that act on it. Each analysis is the basis for creating a marketing plan for the company Klima-Brno in 2012. The marketing plan defined objectives. The chosen strategy is elaborated in action programs, by which should be complied with that goal. The conclusion is given control system and the possible risks that may impede the achievement of the marketing plan.
Description
Citation
PROCHÁZKA, J. Marketingove plánování ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2012-02-02
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 4 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO