Letní tábor se zaměřením na florbal

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá zpracováním projektu letního tábora se zaměřením na florbal. Je zaměřena na analýzu podmínek pro uspořádání tábora. Výsledek analýzy je použit pro návrh realizace tábora a jeho programu. Hlavním úkolem je vytvořit nejvhodnější řešení pro letní tábor s florbalovou tématikou v podmínkách Centra sportovních aktivit a zpracovat jej do reálné podoby.
Bachelor thesis deals with the processing of a summer camp project focusing on floorball. It is focused on analysis of the conditions how to organize the camp. The analysis result is used for a proposal how to realize the camp and its program. The main task is to create the best solution for a floorball summer camp on Centre of Sports Activities conditions and implement it to its real form.
Description
Citation
KEJVALOVÁ, P. Letní tábor se zaměřením na florbal [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management v tělesné kultuře
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Sojka, CSc. (předseda) doc. PaedDr. Pavel Korvas, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Martina Rašticová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Černohorská, Ph.D. (člen) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO