Přenosný pásový dopravník pro stavební materiály a odpady

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Cílem této bakalářské práce je návrh přenosného pásového dopravníku dle zadaných parametrů. První část práce obsahuje koncepci navrhovaného dopravníku s volbou komponentů. V další části je řešen funkční výpočet, který je proveden dle normy ČSN ISO 5040 a dalších uvedených zdrojů. V poslední části je prováděn návrh napínacího zařízení a na závěr je připojena výkresová dokumentace dopravníku.
The aim of this bachelor thesis is design of portable belt conveyor according to specified parameters. First part of the thesis contains the proposed concept with a choice of conveyor components. The next part of thesis deals with functional calculation, which is solved according to ČSN ISO 5040 and other specified sources. In the end of bachelor thesis is contained proposal of implemented tensioning device. Technical drawing of conveyor is also attached to the bachelor thesis.
Description
Citation
OSTRÝ, J. Přenosný pásový dopravník pro stavební materiály a odpady [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kopecký, CSc. (předseda) doc. Ing. Miroslav Škopán, CSc. (místopředseda) Ing. Přemysl Pokorný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špička, CSc. (člen) Ing. Radim Dundálek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO