Určení obvodu komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Dobronice

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je určení obvodu Komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Dobronice. Na základě definovaného obvodu jsou připraveny podklady pro zjišťování průběhu hranic. Hranice obvodu je vyšetřena s úředně stanovenou komisí a s vlastníky pozemků. Je zhotoven geometrický plán pro rozdělení pozemku, určení hranic pozemků při pozemkových úpravách a průběh vlastníky zpřesněné hranice pozemku. Výsledky zjišťování hranic jsou zpracovány do předepsaného elaborátu.
The subject of this diploma thesis is the determination perimeter of the complex land consolidation in the cadastral area Dobronice. Documents for detection of borderlines are prepared on the basis of a defined perimeter. Borderlines of perimeter is examined with an officially appointed commission and with landowners. A geometric plan is made for the partition of the land, determination borderline of lands for land consolidation and running of specify borderlines from landowners. The results of detection borderlines are created in prescribed elaborate.
Description
Citation
MATUŠKOVÁ, V. Určení obvodu komplexní pozemkové úpravy v katastrálním území Dobronice [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie a kartografie
Comittee
Date of acceptance
2017-06-13
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO