Optimalizace procesu veřejného projektu z pohledu zadavatele

Abstract
Disertační práce s názvem Optimalizace procesu veřejného projektu z pohledu zadavatele ukazuje na proces zadávání zakázek jak formou veřejné zakázky, tak především formou PPP (Public Private Partnership). Hlavním cílem práce je optimalizovat proces zadávání zakázek formou PPP z pohledu zadavatele. Proto na základě obecných stanov Ministerstva financí je zpracován obecný postup a návrh metodiky pro posouzení projektu v rámci municipalit. Tento model je následně ověřen v rámci zpracování případové studie na konkrétním případu.
Dissertation titled Optimization of the process from the perspektive of the public project sponsor indicates the procurement process both through public procurement, and primarily through PPP (Public Private Partnership). The main objective is to optimize the procurement process by PPP from the perspective of the owner. Therefore, under the general statutes of the Ministry of Finance is processed general process and design methodology for assessing the project within municipalities. This model is then verified in the context of case study in a specific project.
Description
Citation
DVOŘÁČKOVÁ, Š. Optimalizace procesu veřejného projektu z pohledu zadavatele [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
Date of acceptance
2018-07-09
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO