Architektonická studie cyklistického stadionu /dráhy/ Favorit Brno /na volné ploše v Brně Komárově/.

Abstract
Zadání diplomové práce předcházel předmět TG02 Specializovaný ateliér na téma Architektonická studie úprav cyklistického stadionu Favorit Brno v areálu BVV a urbanistický návrh sportovního areálu Hněvkovského v Komárově. Výsledkem této práce bylo předpřipravení území pro cyklistický stadion se všemi potřebnými provozy a funkčními návaznostmi. Diplomová práce navazuje na předchozí projekt a ve formě studie rozpracovává objekt cyklistického stadionu sportovní organizace Favorit Brno. Stavba by měla reagovat na současné požadavky tohoto sportu, jako jsou úplně zastřešení budovy, materiál dráhy ze sibiřské borovice a délka dráhy 250m. Objekt bude situován v prostoru navazujícím na současný bikrosový areál v Brně Komárově.
A specialized project of „Architectural study of modification of the bicycle stadium Favorit Brno in the BVV area and urban design of the Hněvkovský sports complex in Komárov“ preceded the diploma thesis. The aim of the project was preparation of the area for cycling stadium with all the necessary facilities and functional connections. The diploma thesis develops a previous project and elaborates the compound of the cycling stadium in a form of a study. The building should recpect to the current demands of this sport, such as a closed roof of the building, siberian pine track material and a 250-meter track length. The building will be situated in the area adjacent to the current biker complex in Brno Komárov.
Description
Citation
DVOŘÁKOVÁ, Š. Architektonická studie cyklistického stadionu /dráhy/ Favorit Brno /na volné ploše v Brně Komárově/. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Date of acceptance
2018-06-11
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO