Cena vody ve vybraných obcích České republiky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá problematikou týkající se provozování vodovodů a kanalizací v České republice. Z důvodu rozsáhlosti tématu je pohled zaměřen na kalkulaci ceny vody pro odběratele. V diplomové práci je také popsán technický vývoj vodohospodářské infrastruktury, způsoby provozování vodovodů a kanalizací a vývoj v oblasti cen pro vodné a stočné. Hlavním cílem práce je popsat konkrétní situaci ve vybrané obci a dobrovolném svazku obcí se zaměřením na kalkulaci ceny pro vodné a stočné. V rámci sestavení přehledu o cenách pro vodné a stočné v České republice jsou ceny ve vybrané obci a dobrovolném svazku obcí srovnány s cenami na území České republiky.
The diploma thesis deals with the problems related to operation of water supply and sewerage systems in the Czech Republic. The view is focused on the calculation of the water price for the customer because of large scope of the topic. The diploma thesis also describes the technical development of water management infrastructure, ways of operation of water supply and sewerage systems and the development of water and sewer rate price. The main aim of the thesis is to describe the specific situation in the selected village and the voluntary association of municipalities. It is focused to calculating water and sewer rate price. For a good overview in the prices of water and sewer rate in the Czech Republic, the prices in the selected municipality and the voluntary association of municipalities are compared with prices in the Czech Republic, in general.
Description
Citation
VÁZLEROVÁ, M. Cena vody ve vybraných obcích České republiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Jiří Blažek, CSc. - předseda, doc. Ing. Alena Tichá, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ing. Veronika Roudná - tajemník, Ing. Zuzana Mrňová - tajemník, Ing. Gabriela Kocourková, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Martin Tuscher - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Martin Comorek, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Studentka Vázlerová Marcela seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Cena vody ve vybraných obcích České republiky~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO