Multifunkční objekt

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je převážně železobetonová stavba pětpatrového, podsklepeného multifunkčního objektu. Stavební pozemek se nachází v Brně. Multifunkční objekt je navržen s ohledem na danou lokalitu. Objekt bude sloužit pro obchod a služby a pro bydlení rodin. Objekt má půdorysný tvar písmene L. Hlavní vstup a vjezd do objektu je v úrovni 1NP. Svislé nosné konstrukce tvoří železobetonové sloupy a stěny, které jsou v nadzemních podlažích zatepleny izolací. Stropní konstrukce je ze železobetonových monolitických desek. Multifunkční objekt zastřešuje plochá jednoplášťová střešní plocha. Projekt byl zpracován pomocí počítačového programu Autocad.
The subject of this thesis is five-storey concrete basement multifunctional object. The building plot is located in Brno. The Multifunctional object is designed with the view of the location. The Object will be used for trade and services and for living of a families. The plan view of the Object is letter L. The main entrance and the driveway to the Object is at 1 st ground floor level. The vertical supporting structures are formed by concrete pillars and walls that are insulated on the above floors. The ceiling structure is made of concrete monolithic panels. The multifunctional object covers a flat single-skin roof. The project was prepared by a computer program called Autocad.
Description
Citation
TÓTH, A. Multifunkční objekt [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Ján Rybárik, Ph.D - předseda, doc. Ing. Ladislav Štěpánek, CSc. - místopředseda, Ing. Jakub Král - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Radim Kolář, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D. - člen, prof. Ing. Jindřich Melcher, DrSc. - člen, Ing. Miroslav Maňas - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Tóth Adrián seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Multifunkční objekt~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO