Příprava realizace bytového domu v Brně - Slatině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá stavebně technologický projekt bytového domu v Brně – Slatině, Lučiny. Cílem byl optimální návrh postupu výstavby s ohledem na finance a čas etapy hrubé stavby hlavního stavebního objektu. Pro tuto etapu bylo zpracováno zařízení staveniště s návrhem zvedacího prostředku, dopravní trasy a strojní sestava. Dále položkový rozpočet, na který navázal podrobný časový plán. Na základě těchto dokumentů vytvořena bilance strojů a pracovníků. Pro monolitické konstrukce, byl zpracován technologický předpis a kontrolní a zkušební plán. Dále také výpočet doby odbednění a návrh obrátkovosti bednění, doplněný o jeho výkres. V diplomové práci je zpracováni i plán na bezpečnost a ochranu zdraví na pracovišti a vyhotoveny vybrané konstrukční detaily.
The diploma thesis deals with the building - technological project of the apartment house in Brno - Slatina, Lučiny. The purpose will be an optimal design of construction progress with regard to finance and time. For this phase were processed the site equipment with the design of the lifting strap, the transport routes and the machine assembly. In addition, an item budget, which was followed by a detailed schedule. Based on these documents was created a balance of machines and workers. For monolithic constructions were developed a technological regulation and a control and test plan. Furthermore, the calculation of the decanting time and the design of the formwork turnover, supplemented by its drawing. In the diploma thesis is elaborated a plan for safety and health protection in the workplace and selected design details.
Description
Citation
TĚŽKÝ, F. Příprava realizace bytového domu v Brně - Slatině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
doc. Ing. Pavel Svoboda, CSc. - předseda, doc. Ing. Karel Dočkal, CSc. - místopředseda, Ing. Martin Hejl - tajemník, Ing. Alžběta Klimszová - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen, Ing. Miroslav Štola - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Těžký Filip seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Příprava realizace bytového domu v Brně - Slatině~ reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO