Příprava a řízení zakázky ve stavebním podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je popis přípravy a řízení zakázky ve stavebním podniku s využitím nástrojů projektového řízení. V diplomové práci se prolíná teoretická část s praktickou částí, kdy je v první řadě vysvětlena problematika teoreticky a poté prakticky na vybrané zakázce. Touto zakázkou je bytový dům ve Štěpánově, který byl realizován v průběhu roku 2017 a 2018 stavební společností Moravostav Brno, a.s.
This diploma thesis aims to describe preparation and management of a contract in a building company using the tools of project control. The thesis contains a theoretical and a practical part, where the problem is first explained theoretically and then practically on the chosen contract. This contact is a block of flats in Stepanov, which was realized in the years 2017 and 2018 by the building company Moravostav Brno, a. s.
Description
Citation
JEDLIČKA, J. Příprava a řízení zakázky ve stavebním podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Michaela Rudolecká - tajemník, Ing. Jiří Nowak - tajemník, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Martin Nový, CSc. - člen, Ing. Jitka Chovancová, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Jedlička Jan seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Příprava a řízení zakázky ve stavebním podniku~ reagoval dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO