Polyfunkční dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem diplomové práce je zpracování projektové dokumentace pro provedení stavby polyfunkčního domu v katastrálním území obce Vendryně. Vybraný pozemek je orientován v okrajové části Vendryně. Objekt je navržen jako samostatně stojící, nepodsklepený, se čtyřmi nadzemními podlažími. Konstrukční systém je stěnový z vápenopískových cihel. Stropní a střešní konstrukce je tvořená předpjatými betonovými panely. Zastřešení objektu je řešeno plochými zelenými střechami. V prvním nadzemním podlaží se nachází kavárna, cestovní kancelář, stomatologická laboratoř, technické a skladovací prostory. Druhé patro je určené k administrativním účelům, kde se nacházejí jednotlivé kanceláře, zázemí zaměstnanců, hygienické prostory a technické prostory. Ve třetím a čtvrtém nadzemním podlaží se nacházejí bytové jednotky. Tři byty jsou navržené ve třetím patře a zbylé dva v posledním patře. Velikostně jsou tyto byty navrženy jako 2+KK a 3+KK.
The purpose of this diploma thesis is processing of ducumentary for mixed-use building in cadastre unit of village Vendryně. This building plot is situated on the outskirts of Vendryně. New building is designed as detached building, without cellar, with four floors. Wall structural system of building is made by sand-lime block. Floor and roof structure is consists of prestressed concrete floor. Roofing of house is made by flat green roof. On the first floor there are café, travel agency, dental laboratory, technical place and storage. The second floor is stated for administrative purposes. There are some offices, staff facilities, sanitary and technical places. On the third and fourth floors is situated dwelling unit. Three flats are in third floor and two flats are in fourth floor. Size of flats is designed as 2+KK and 3+KK.
Description
Citation
WALEK, J. Polyfunkční dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc.Ing. Miloslav Bagoňa, Ph.D - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Bohuslav Brukner - člen, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, doc. Ing. Petr Horák, Ph.D. - člen, Ing. Martin Horáček, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Student Walek Jakub seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Polyfunkční dům~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO