Marketingové aspekty při zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na analýzu vybrané společnosti Metrostav a.s., která podniká ve stavebnictví v tuzemsku i zahraničí. Na základě vybraných metod jsem provedla – SLEPTE analýzu, Porterův model, Model 4C a SWOT analýzu a dále jsem vedla řízený rozhovor. Na základě zjištěných poznatků předkládám společnosti vhodná doporučení na zlepšení současného stavu.
This Master’s Thesis is focused on the analysis of the company Metrostav a.s. that operated in the construction in the Czech Republick and aboard. Based on the selected methods – SLEPTE analysis, Porter’s analysis, Model 4C and SWOT analysis and further led a controlled interview. Based on the findings, I present appropriate recommendations to the company to improve the current situation.
Description
Citation
DEUFNEROVÁ, V. Marketingové aspekty při zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Mária Zúbková, PhD. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petr Vařbuchta - tajemník, Bc. Anděla Švecová - tajemník, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Dagmar Götzová, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-30
Defence
Studentka Deufnerová Veronika seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Marketingové aspekty při zpracování nabídky do veřejné obchodní soutěže stavebním podnikem~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO