Rekonstrukce polyfunkčního domu v Prostějově

Abstract
Předmětem diplomové práce je vypracování návrhu rekonstrukce polyfunkčního domu v Prostějově. Objekt se skládá z jednoho podzemního a pět nadzemních podlaží a dále na něj navazují dva přízemní přístavky v prostoru uzavřeného dvora. Nosný systém budovy tvoří částečně železobetonový skelet a částečně zdivo z cihel plných pálených. Stropní konstrukce jsou tvořeny monolitickými deskovými, žebrovými a bedničkovými železobetonovými konstrukcemi, zastřešení hlavního objektu je pomocí šikmé střechy s krytinou z betonových tašek, přístavky jsou zastřešeny plochými střechami.
The subject of this final thesis is elaboration of revitalization of multifunctional building in Prostějov. The main building has one basement and five floors and two extensions in closed yard. Load bearing system of building is partly from rainforced concrete frame and partly from brickwork. Floor structures are made from rainfroced concrete constructions, main building has a pitched roof and extensions has a flat roofs.
Description
Citation
FIXELOVÁ, V. Rekonstrukce polyfunkčního domu v Prostějově [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Doc.Ing. Jiří Pazderka, Ph.D - předseda, doc. Ing. Miloš Kalousek, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jan Osička - tajemník, Ing. Jaroslav Pospíšil - tajemník, Ing. Romana Benešová - člen, Ing. Jindřich Sobotka, Ph.D. - člen, Ing. Václav Venkrbec - člen, Ing. Jan Barnat, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Janík - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Studentka Fixelová Veronika seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Rekonstrukce polyfunkčního domu v Prostějově~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO