Posouzení efektivnosti a rizik projektu revitalizace výrobních prostor

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na posouzení efektivnosti a rizik projektu revitalizace výrobních prostor. Předmětem zpracování diplomové práce je: charakteristika investičních projektů a jejich životní cyklus, obecné přístupy k ekonomickému hodnocení soukromých projektů, uvedení obecných přístupů k rizikové analýze soukromých projektů. V poslední části práce je zpracována případová studie zaměřující se na posouzení efektivnosti a řízení rizik soukromého investičního projektu.
This diploma thesis is focused on evaluation of efficiency and risks of project revitalization of production facilities. The core of the thesis is: a characterization of investment projects and their cycles, general approaches to economic evaluation of private projects, a description of general approaches to risk analysis of private projects. The last part of the thesis is created as a case study which is focused on an evaluation of efficiency and coordinating risks of a private investment project.
Description
Citation
RUSEK, J. Posouzení efektivnosti a rizik projektu revitalizace výrobních prostor [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petr Vařbuchta - tajemník, Ing. et Ing. Eva Burešová - tajemník, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Student Rusek Jakub seznámil komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Posouzení efektivnosti a rizik projektu revitalizace výrobních prostor~ reagoval výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO