Příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část podává informace o životním cyklu projektu, legislativním prostředí, financování a o smluvních vztazích projektů. V praktické části jsou následně tyto teoretické znalosti aplikovány na konkrétní veřejné zakázce, kde investorem je město Mohelnice. Cílem této práce je popsat a analyzovat celý průběh realizace veřejné stavební zakázky od přípravy po její dokončení a uvedení do provozu.
The aim of this diploma thesis is a construction order preparation and management from aspect of investor. The diploma thesis is divided on the theoretical and practical part. The theoretical part contains information about life cycle of the project, the legislative environment, financing and about contractual relations between projects. In the practical part, these theoretical knowledge are subsequently are applied to a particular public contract where the investor is the town of Mohelnice. A target of this diploma thesis is to describe and analyze the entire course of the implementation of the public construction contract from preparation to completion and putting into operation.
Description
Citation
FIALOVÁ, J. Příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Vít Hromádka, Ph.D. - místopředseda, Ing. Petr Vařbuchta - tajemník, Ing. et Ing. Eva Burešová - tajemník, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, Ing. Jana Nováková - člen, Ing. Radek Dohnal, Ph.D. - člen, Ing. Martina Pavelková, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-29
Defence
Studentka Fialová Jana seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Příprava a řízení stavební zakázky z pohledu investora~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO